Case BillerudKorsnäs

People drive change

People drive change

BillerudKorsnäs haluaa olla globaali markkinajohtaja laadukkaiden kuitupohjaisten pakkausmateriaalien ja pakkausratkaisujen toimittajana, joka haastaa perinteiset pakkausvalmistajat panostamalla ympäristöystävälliseen tulevaisuuteen. Kasvu ja menestys vaativat tehokkaiden sisäisten prosessien luomista.

BillerudKorsnäsin myyntiorganisaation toimintaa oli muutettava kokemukseen perustuvasta delegoinnista järjestelmälliseen johtamiseen ja dokumentointiin. Yhtiö päätti aloittaa Business Excellence –hankkeen yhdessä Talent Vectian kanssa. Hankkeen aikana tärkeimmät prosessit oli tarkoitus mallintaa, jotta kaikkiin myynnin ongelmiin löydettäisiin oikeat ratkaisut.

Tulokset

Hankkeen avulla löydettiin enemmän aikaa myyntiin, asiakassuhteiden hoitamiseen ja liiketoiminnan kasvattamiseen rakentamalla järjestelmällistä toimintakulttuuria. Myynnin ja teknisen asiakaspalvelun roolit on kirkastettu, samoin HR:n, markkinoinnin ja R&D:n tehtävät ja tukitoiminnot. Yhteiset tavoitteet ja toiminta ovat mahdollistaneet täyden synergian koko konsernin sisällä aina tuotekehityksestä asiakaspalveluun.

Haluatko lukea koko casen?

Lataa tästä koko case luettavaksi.Kysy lisää

Arto Smolander

Managing Consultant, Partner

0408338050

Asiakkaitamme

Alko

Asiakaskokemuksen johtaminen

Valmet

Investing in search of global talent

Tekes

Kansallinen pelinrakentaja

Asiasanat: #asiakaskokemus

Talent Vectia