Case Elinkeinoelämän Keskusliitto EK

Suomi menestyy vain uudistumalla

Suomi menestyy vain uudistumalla

Elinkeinoelämän keskusliitto lähti uudistamaan strategiaansa. EK:n oli tehostettava toimintaansa ja kirkastettava tehtäväänsä suhteessa jäsenliittoihin. Strategiaa lähestyttiin tavoiteltujen tulosten kautta. EK halusi luoda strategian, jonka avulla myös yritykset jo koko Suomi pystyisivät menestymään uudistusten kautta.

Talent Vectia oli tehnyt yhteistyötä EK:n kanssa aikaisemmin ja EK tarvitsi kumppania strategian läpiviennissä. Talent Vectia auttoi nopeassa liikkeellelähdössä sekä erityisesti henkilöstön osallistamiseessa ja strategian ydinviestien kiteyttämisessä. Talent Vectian konsultit auttoivat EK:n johtoa löytämään oikeat ja tehokkaat tavat viedä strategiaa käytäntöön

Tulokset ja bisnesvaikutukset

EK pystyi luomaan uuden strategian ydinviestit kuukaudessa. Toimintaympäristön ja sidosryhmien kartoittaminen auttoi määrittämään strategian painopisteet, jotka vietiin toimintasuunnitelmaan. Henkilöstö saatiin mukaan uudistumiseen ja EK:n toimintakuluja ja jäsenmaksuja onnistuttiin alentamaan. Henkilöstökyselyssä strategia ja uudistuminen saivat aiempia vuosia selvästi paremmat arvosanat.

Haluatko lukea koko casen?

Lataa tästä koko case luettavaksi.Kysy lisää

Kim Kaijasilta

Head of Client Renewal, Managing Consultant

+358 40 564 9815

Valmet

Investing in search of global talent

Mehiläinen

Asiakaskokemuksen ytimessä

Tekes

Kansallinen pelinrakentaja

Asiasanat: #kasvu

Talent Vectia