Kansainvälisesti arvostettu huippuvalmennus ensimmäisenä Suomessa

IPMA-sertifiointi: Käynnistämme ensimmäisenä Suomessa projektijohtamisen valmennusohjelman, joka noudattaa maailmanlaajuisesti tunnustettua IPMA ICB 4.0 -standardia. Project Excellence -ohjelma on poikkeuksellisen monipuolinen siksi, että se kattaa kaikki ICB 4.0 -standardiin sisältyvät osaamisalueet.

Project Excellence -valmennuksen kattavuus on vastaus projektien kasvaviin haasteisiin. Projektien kompleksisuutta lisäävät muun muassa digitalisaatio, uudet työn vaatimukset ja työroolit, työn monimuotoisuus, verkostot ja sidosryhmien kasvavat odotukset projekteille. Projektipäällikön on rakennettava projektille innostava ja konkreettinen visio, määriteltävä projektin tavoitteet ja sisältö, hallittava riskejä, johdettava monimuotoisia tiimejä, hallittava odotuksia, ja osattava viestiä monikanavaisesti.

Monimutkaisten projektien hallinta vaatii uskomattoman paljon projektipäälliköltä.

Tähän haasteeseen nyt käynnistyvä modulaarinen valmennusohjelma tuo helpotusta antamalla valmennettaville työkaluja kaikkiaan 29 kompetenssialueella.

Taustalla globaali tutkimustieto

Valmennukseen otetut osaamisalueet perustuvat IPMA-standardiin. Taustalla on siis vuosikausien globaali kokemus ja tutkimustieto siitä, mitkä kompetenssit ovat kriittisiä projektin onnistumisen kannalta. Yhtä monipuolista valmennusta eri osaamisalueille ei ole kukaan muu aiemmin tarjonnut Suomessa. Kattava ohjelma tähtää erityisesti siihen, että valmennettavat osaavat toimia vaativissa projekteissa.

Koska projektijohtamista käsitellään niin kokonaisvaltaisesti, projektipäällikön osaaminen nousee uudelle tasolle. Tätä tukee muun muassa toteuttamamme projektijohtamisen tutkimus, jonka mukaan sertifioitunut projektipäällikkö onnistuu projektissa keskimääräistä paremmin.

Projektipäällikön onnistuminen puolestaan on kriittisen tärkeä tekijä maailmassa, jossa karkeasti ottaen noin puolet projekteista jäävät jollain tavalla tavoitteistaan. Merkittävimmät syyt epäonnistumisille ovat väärin asetetut tavoitteet, puutteellinen kommunikointi ja projektin seuranta. Muun muassa näitä projektipäällikön taitoja kehittämällä Project Excellence -valmennus luo merkittävästi paremmat edellytykset projektien onnistumiselle.

Teoria heti käytäntöön

Kyseessä on seitsemän päivän modulaarinen valmennusohjelma, johon sisältyy lähiopetuksen lisäksi ennakkotehtäviä, arviointeja, osallistavaa valmentamista sekä käytännön harjoittelua arjessa.

Valmennus perustuu 70-20-10 -periaatteeseen, jossa 70 prosenttia oppimisesta tapahtuu omassa työssä. Osallistujat vievät jokaisen valmennuspäivän jälkeen konkreettisia kehitystoimia omaan työhönsä.

Tämä tapahtuu parhaiten, jos osallistujan organisaatiossa on vertaistuki, joka mahdollistaa jatkuvan kehittymisen. Tämä tukee myös sitä, että valmennuksen hyödyt leviävät koko organisaatiolle.

Lue lisää Project Excellence -valmennusohjelmasta →

Tilaa uutiskirjeemme
Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeen tilaamalla saat kerran kuussa suoraan sähköpostiisi tuoreimmat näkemyksemme kasvun rakentamisesta, kiihdyttämisestä ja johtamisesta.

Tutustu tietosuojaselosteeseen