Meille on tärkeintä, että me opimme tuntemaan sinut ja sinä opit tuntemaan meidät

Uutta henkilöä rekrytoidessamme varmistamme usein eri keinoin henkilön sopivuuden kulttuuriimme. Meille on tärkeää luoda ilmapiiri, jossa tunnet voivasi olla oma itsesi.

Aitous ja avoimuus korostuu meillä koko rekrytointiprosessin ajan. Tavoitteenamme on luoda rento ja rehellinen keskusteluyhteys välillemme sekä ilmapiiri, jossa jo rekrytoinnin aikana tunnet voivasi olla oma itsesi. Näin pääset tutustumaan meihin ja me mahdolliseen uuteen kollegaamme. Tärkeä osa kulttuuriamme on se, että jokainen voi olla oma itsensä ja siksi korostamme tätä heti ensikohtaamisesta alkaen.

Rekrytoidessamme uutta henkilöä varmistamme usein eri keinoin henkilön sopivuuden kulttuuriimme. Olemme yhteisö kunnianhimoisia ja intohimoisia talentvectialaisia, minkä vuoksi haastattelukierrosten aikana on erityisen tärkeää varmistaa sinun kunnian- ja intohimoisuutesi aste.

Keskustelua toimintaperiaatteiden kautta

Jokaisella haastattelukierroksella keskustelua käydään myös toimintaperiaatteidemme kautta. Haastatteluiden ohella tehtävien case-muotoisten työnäytteiden avulla tunnistamme, kuinka sinä vastaisit toimintaperiaatteidemme mukaiseen työskentelyyn. Samalla todellisen, työstämme napatun casen ratkominen suo sinulle mahdollisuuden tutustua käytännön työhömme. Parhaimmassa tapauksessa case-haastatteluun pääsee osallistumaan konsultti, joka on ollut alun perin mukana toteuttamassa työnäytteeseen valittua casea, jolloin keskustelua voidaan käydä sekä toteutetusta ratkaisusta että sinun ehdotuksestasi.

Jokaisella haastattelukierroksella kohtaat myös mahdollisia tulevia kollegoitasi. Näin ihmisemme saavat mahdollisuuden tutustua sinuun ja arvioida sopivuuttasi kulttuuriimme sekä toimintaperiaatteisiimme, ja sinä saat mahdollisuuden tutustua uusiin kollegoihin ja työskentelytapaan heidän kanssaan. Usein ihmisemme ovatkin mielellään mukana tapaamassa potentiaalisia uusia kollegoita ja kertovat innolla arjen työstään sekä omista kokemuksistaan.

Olemme saaneet erityisen positiivista palautetta rekrytointiprosessistamme niin työnhakijoilta kuin talentvectialaisiltakin. Saimmekin juuri alla olevan viestin rekryprosessiimme osallistuneelta hakijalta:

”Kiitos paljon ajastanne. Oli kiva tavata Talent Vectian hienoja ihmisiä ja tutustua organisaatioon paremmin.”

Oletko juuri sinä seuraava, johon me voisimme tutustua? Tutustu avoimiin työpaikkoihin