1. jakso: Miten tehdään kasvua, jolla on merkitystä?

Kasvumatka-podcastin ensimmäinen jakso kysyy, miten tehdään kasvua, jolla on merkitystä omistajille, asiakkaille, henkilöstölle ja yhteiskunnalle.

Kasvumatka on Talent Vectian podcast kaikille kasvuhalukkaille. 1. jakson vieraana ovat kasvuntekijä Jarkko Pallasaho Talent Vectialta ja pääjohtaja Pekka Soini Business Finlandilta. He kertovat, miten haet kasvu-uralle suuntaa yrityksen tai toimijan omasta missiosta – ja miten onnistut rohkeissa lupauksissa. Kasvumatka-podcastissa puretaan kolme teesiä merkityksellisestä ja rohkeasta kasvusta ja kuullaan myös vieraan oma, henkilökohtaisesta kokemuksesta opittu teesi.

Kuuntele ensimmäinen jakso:

Kasvumatkan 1. jakson vieraina pääjohtaja Pekka Soini Business Finlandilta ja Senior Partner Jarkko Pallasaho Talent Vectialta. Podcastin juontaa Talent Vectian Managing Consultant Kati Järvi.

Kasvumatka-podcast
Kasvumatka-podcast tietää, mistä puhuu, mutta tekee sen rennosti ja hyväntuulisesti. Se on sopivasti työmatkan mittainen alle puolituntinen helposti lähestyttävää täyttä asiaa. Talent Vectian sivuston lisäksi voit kuunnella ja tilata podcastia Spotifyssa sekä Apple-podcasteissa (iTunes), joista löydät sen hakusanalla Kasvumatka.

Kasvun perustaksi on hyvä olla ääneen sanottu tahto kasvaa ja lupa tunnistaa uusia kasvumahdolli­suuksia.