2. jakso: Kasvun moninkertais­taminen pakottaa johdon muuttumaan

Kasvumatka-podcastin kakkosjakso kysyy, miten johto voi rakentaa kasvuasennetta sekä ruokkia rohkeutta ja uskoa moninkertaiseen kasvuun.

Kasvumatka on Talent Vectian podcast kaikille kasvuhalukkaille. Kasvun monin­kertaistaminen vaatii johdolta uutta roolia, mutta millaista? Miten johto rohkaisee kaasun painamisessa? Onko johdon tehtävä rakentaa kasvua itse – vai palvella kasvun monikertaistajia? Kasvumatka-podcastin kakkosjakso kysyy, miten johto voi rakentaa kasvuasennetta sekä ruokkia rohkeutta ja uskoa moninkertaiseen kasvuun. Vieraina ovat kasvuntekijä Sini Lindholm Talent Vectialta ja henkilöstöjohtaja Taru Salo Destialta. Kasvumatka-podcastissa puretaan taas kolme teesiä merkityksellisestä ja rohkeasta kasvusta ja kuullaan myös vieraan omiin kokemuksiin pohjautuva teesi.

Kuuntele toinen jakso:

Kasvumatkan 2. jakson vieraina Head of Leadership & Employee Experience Sini Lindholm Talent Vectialta ja henkilöstöjohtaja Taru Salo Destialta.

Kasvumatka-podcast
Kasvumatka-podcast tietää, mistä puhuu, mutta tekee sen rennosti ja hyväntuulisesti. Se on sopivasti työmatkan mittainen alle puolituntinen helposti lähestyttävää täyttä asiaa. Talent Vectian sivuston lisäksi voit kuunnella ja tilata podcastia Spotifyssa sekä Apple-podcasteissa (iTunes), joista löydät sen hakusanalla Kasvumatka.

Kasvumatka-podcastin kolmas jakso kysyy, miten rakennetaan itse- ja yhdessä­ohjautuvuutta tukeva johtamis­malli?

Työelämä ja ihmisten suhtautuminen työhön on murroksessa. Tähän vaikuttaa toimintaympäristön ilmiöt kuten työvoiman monimuotoisuus ja erilaiset työodotukset.