6. jakso: Miten organi­saatiot selvittävät työn murroksen haasteet?

Kasvumatka-podcastin kuudennessa jaksossa puhutaan työn tulevaisuudesta. Miten organisaatiot voivat valmistautua työn tulevaisuuteen ja millä keinoin? Mitä yritykset voivat saavuttaa pitkän aikavälin ennakoinnilla?

Podcastissa esitetään kolme teesiä työn tulevaisuudesta ja pohditaan, kuinka niin organisaatiot kuin yksilötkin voisivat parhaiten navigoida työn murroksen keskellä. Juuri nyt on käynnissä samanaikaisesti poikkeuksellisen monia suuria muutoksia: ilmastokriisi, muutokset globaaleissa valtasuhteissa, kiihtyvä uusien teknologioiden käyttöönotto, työn murros. Muutokset ovat yhä dynaamisempia, mikä tekee ennakoinnista yhä vaikeampaa. Työn tulevaisuutta perkaavat Demos Helsingin Johannes Koponen ja Talent Vectian Sanna Ketonen-Oksi.

Kuuntele 6. jakso:

6. jakson vieraana ovat Demos Helsingin Johannes Koponen ja Talent Vectian Sanna Ketonen-Oksi.

Kasvumatka-podcast
Kasvumatka-podcast tietää, mistä puhuu, mutta tekee sen rennosti ja hyväntuulisesti. Se on sopivasti työmatkan mittainen alle puolituntinen helposti lähestyttävää täyttä asiaa. Talent Vectian sivuston lisäksi voit kuunnella ja tilata podcastia Spotifyssa sekä Apple-podcasteissa (iTunes), joista löydät sen hakusanalla Kasvumatka.