Projektikoordinaattori

Verona Consulting on kunnianhimoinen joukko osaajia, joiden intohimona on liiketoiminnan, organisaatioiden ja ihmisten kehittäminen. Tuemme asiakkaitamme monipuolisissa liiketoiminnan muutos- ja kehityshankkeissa, autamme asiakkaitamme kehittämään parempaa johtamista ja rakentamaan tulevaisuudessa tarvittavaa kyvykkyyksiä sekä osaamista. Toimintamme pohjana on vahva kokemus, tutkimustieto ja näkemyksellisyys, joka syntyy yhdessä tekemisen kautta. Meillä työskentelet alan huippuosaajien kanssa ja pystyt kehittämään omaa osaamistasi moniammatillisissa tiimeissä. Asiakkaamme ovat merkittäviä toimijoita sekä julkiselta että yksityiseltä sektorilta, joten pääset työlläsi vaikuttamaan tulevaisuuden suomalaisen yhteiskunnan ja yritysmaailman kehittämiseen.  

Haemme nyt joukkoomme monitaitoista ja asiakaslähtöistä projektikoordinaattoria. Tehtävässä edistät toiminnallasi työyhteisömme asiakaslähtöistä ja tehokasta työskentelyä sekä edistät toimistomme viihtyisyyttä.  

Työsi on monipuolista ja pystyt itsenäisesti suunnittelemaan työtäsi projektien puitteissa. Nautit kuitenkin siitä, että saat toimia yhteistyössä eri sidosryhmien ja kollegoiden kanssa. Olet erinomainen verkostoituja ja kykenet saumattomaan yhteistyöhön niin sisäisesti kuin yhteistyökumppaniemme ja asiakkaittemme kanssa. Osallistut valmennuksellisiin asiakasprojekteihin varmistaen niiden sujuvuuden yhdessä valmentajiemme kanssa. Olet myös tiiviisti mukana uusien Veronalaisten perehdyttämisessä. Pystyt itse vaikuttamaan rooliisi, ja toivommekin sinulta intoa ja joustavuutta kehittyä kanssamme.  

Tehtävässä menestymisen edellytyksenä ovat hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot suomeksi, ja englanniksi. Pystyt viemään useita rinnakkaisia projekteja eteenpäin, etkä stressaannu ajoittaisen kiireen tai muuttuvien tilanteiden keskellä. Olemme vahvassa rakennusvaiheessa, joten pääset mukaan kehittämään myös sisäistä toimintaamme ja tekemistä. 

Arvostamme itsenäistä työotetta ja vastuunottoa sekä positiivista asennetta ja kehittymishalua.  

Roolissa menestymisessä sinua auttaa:  

  • Aiempi kokemus asiakasrajapinnan ja projektikoordinaattorin tehtävistä 
  • Tehtävään soveltuva opintotausta (esim. tradenomi) 
  • Kokemus sidosryhmäyhteistyöstä  
  • Microsoft Office -ohjelmien hyvä hallinta (Word, Excel ja PowerPoint) ja kyky työskennellä erilaisten liiketoimintaamme tukevien järjestelmien ja sähköisten työkalujen parissa 
  • Kokemus intranetin ja verkkosivujen ylläpidosta 
  • Asioiden monipuolinen hahmottaminen, ratkaisuhakuisuus ja ”can-do” -asenne 

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja haastavia tehtäviä osana osaavaa, motivoitunutta ja innostavaa työyhteisöä. Työmme keskeisinä voimavaroina ovat työyhteisömme jäsenet ja yhdessä tekeminen. Uskomme työyhteisömme menestyksen kumpuavan ihmistemme hyvinvoinnista, jota tuemme kattavilla työterveyspalveluilla, lounas- ja virike-eduilla sekä ennen kaikkea kannustavalla ja välittävällä kulttuurillamme. 

Kiinnostuitko?  Kerrothan meille itsestäsi, osaamisestasi ja motivaatiostasi hakemuskirjeessäsi ja lähetät sen sekä ansioluettelosi meille rekrytointijärjestelmämme kautta. Haastattelemme hakijoita sitä mukaa kun saamme hakemuksia ja täytämme roolin heti sopivan henkilön löydyttyä.  Toivottavasti kuulemme sinusta pian! 

Tehtävästä lisätietoja antaa People Coordinator Reetta Heikkinen. Reetan (+358 50 343 8825) tavoittaa parhaiten torstaina 21.9. kello 12.00–13.00 tai tiistaina 26.9. kello 13.00–14.00 ja sähköpostitse (reetta.heikkinen@verona.fi). 

Verona on uudistumisen kumppani, jonka innovatiiviset ratkaisut sekä ainutlaatuinen osaaminen liiketoiminnan kasvattamisessa ja rakentamisessa, verosuunnittelussa, omistusjärjestelyissä, kansainvälistymisessä sekä varallisuuden hallinnassa auttavat asiakkaita menestymään kaikissa yrityksen ja yrittäjyyden elinkaaren vaiheissa. Lue lisää Verona-konsernista sekä Verona Consultingista nettisivuiltamme www.verona.fi.   

Our recruitment process

Review of applications

We constantly review applications and possibly invite you to an interview already during the application period.

Initial interview

We would like to get to know you better. We will discuss your expectations and targets, and what we possibly could offer you.

Competence based interview

You will meet one of our Business Leaders who best matches your competence. The interview contains a case assignment and an advanced interview.

Aptitude test

We ensure that you are a fit to our work community through personality and ability testing. A reference check follows this interview.

Possible additional interview

Final interview, possibility to discuss details further. Review of aptitude test with the applicant.

Recruitment decision

We are happy to discuss our decision and will contact all candidates by phone or e-mail.