Verona Growth / Business Designer

Innostutko uusien liiketoimintojen rakentamisesta, sykkiikö sydämesi kasvuyrityksille ja haluatko olla mukana luomassa innovaatioita suuryrityksille? Verona Growth auttaa suuryrityksiä uudistumaan identifioimalla tulevaisuuden kasvusuuntia sekä rakentamalla kansainvälisiä kasvuyrityskumppanuuksia ja ekosysteemejä. 

Etsimme tiimiimme Business Designeria vastaamaan liiketoimintamuotoilusta.

Mitä odotamme:

 • Sinulla on usean vuoden kokemus palvelu- ja/tai liiketoimintamuotoilusta (business design), alalta sopiva tutkinto, ja siten ketterät asiakaslähtöiset menetelmät hallussa. Tunnistat uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja -uhkia mm. asiakastarpeiden ja -käyttäytymisen muutoksista ja teknologian mahdollistamana.
 • Uusien liiketoimintojen konseptointi ja testaaminen sytyttää sinut. Hahmotat kokonaisuuksia ja pystyt kiteyttämään liiketoimintamahdollisuudet helposti ymmärrettäviksi konsepteiksi, prototyypeiksi ja roadmapeiksi. Ison kuvan lisäksi ymmärrät miten asiat toimivat käytännössä ja olet nopea sisäistämään tietoa uusista teknologioista, liiketoimintamalleista ja muista innovaatioista.
 • Sinulla on kokemusta yhteiskehittämisen fasilitoinnista ja työpajojen vetämisestä. Asiakasymmärryksen kerääminen ja insightien tunnistaminen kuuluvat vahvuuksiisi.
 • Osaat valita ja rakentaa asiakasvalidointiin tarvittavat protot ja testausmenetelmät tilanteen mukaan.
 • Suhtaudut työhön yrittäjähenkisesti ja olet valmis käärimään hihat tavoitteiden saavuttamiseksi.
 • Langat pysyvät käsissäsi projektityössä ja saat asiat tapahtumaan käytännössä.
 • Lähdet innolla ratkomaan monimutkaisia ongelmia ja sukellat uteliaasti uusiin aiheisiin.

Mitä tarjoamme:

 • Näkymä tulevaisuuden kasvuliiketoimintoimintoihin, joissa suuryritysten vahvuudet, kasvuyrityskentän innovatiivisuus ja riskisijoittajien pääomat kohtaavat.
 • Vahva vaikuttamisen mahdollisuus omaan työhön sekä yrityksen tulevaisuuteen. Rakennamme uutta, joten meillä pääset tuomaan uudenlaista toimintatapaa asiakkaisiin ja vaikuttamaan Verona Growthin kasvutarinaan. Innovaatiokentällä toimiessa henkilökohtaisen oppimisen mahdollisuudet ovat loputtomat.
 • Isompi tarkoitus työlle: projekteissamme on usein kestävän kehityksen ja kiertotalouden fokus.
 • Ketterä kulttuuri sekä rento ja perhemäinen työyhteisö.

Jos haluat olla mukana rakentamassa tulevaisuuden kasvutarinoita, jätä hakemuksesi ja CV:si rekrytointijärjestelmäämme viimeistään 2.6.2021. Ethän kuitenkaan suotta aikaile, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.

Lisätietoja voit kysellä CEO Moona Pohjolalta moona.pohjola@verona.fi tai +358 40 869 6074.

Verona Growth on liiketoiminnan uudistaja, joka auttaa asiakkaita rakentamaan uutta liiketoimintaa sekä kehittämään nykyistä ketteriä lähestymistapoja ja kumppanuuksia hyödyntäen. Toimintatavassamme yhdistyvät kasvuyritysten ketteryys, riskisijoittajien kyky ennustaa tulevaisuutta ja suuryritysten kyvykkyys rakentaa skaalautuvaa liiketoimintaa. Verona Growth orkestroi Pohjoismaista kiertotalouden ekosysteemiä LOOPia. Yritys on osa 90 hengen Verona-konsernia.

Our recruitment process

Review of applications

We constantly review applications and possibly invite you to an interview already during the application period.

Initial interview

We would like to get to know you better. We will discuss your expectations and targets, and what we possibly could offer you.

Competence based interview

You will meet one of our Business Leaders who best matches your competence. The interview contains a case assignment and an advanced interview.

Aptitude test

We ensure that you are a fit to our work community through personality and ability testing. A reference check follows this interview.

Possible additional interview

Final interview, possibility to discuss details further. Review of aptitude test with the applicant.

Recruitment decision

We are happy to discuss our decision and will contact all candidates by phone or e-mail.