Verona Tax & Legal / Harjoittelija

Verona on uudistumisen kumppani, jonka innovatiiviset ratkaisut sekä ainutlaatuinen osaaminen liiketoiminnan kasvattamisessa ja rakentamisessa, verosuunnittelussa, omistusjärjestelyissä, kansainvälistymisessä sekä varallisuuden hallinnassa auttavat asiakkaita menestymään kaikissa yrityksen ja yrittäjyyden elinkaaren vaiheissa. Verona Tax & Legalin asiantuntijat tuottavat asiakkaillemme kokonaisvaltaisia henkilö- ja yritysverotukseen, juridiseen osaamiseen sekä erilaisiin omistusjärjestelyihin liittyviä palveluita. Lue lisää Verona-konsernista sekä Verona Tax & Legalista nettisivuiltamme www.verona.fi.

Hei verotuksesta innostunut maisterivaiheen opiskelija! Haluatko kehittää osaamistasi haastavien ja mielenkiintoisten työtehtävien parissa viihtyisässä ja innostavassa työyhteisössä?

Haemme nyt harjoittelijaa verotuksen asiantuntijatehtäviin Veronan Helsingin toimistolle keväälle 2024. Harjoittelujakson kesto on noin neljä kuukautta sijoittuen aikavälille helmikuu – kesäkuu 2024. Viikoittainen työaika on keskimäärin 37,5 tuntia ja harjoittelusta maksetaan palkka.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle mahdollisuutta työskennellä avustavissa asiantuntijatehtävissä Veronan henkilöveroilmoitustiimissä tai yritysveroilmoitustiimissä. Veroilmoitusprojektin lisäksi pääset avustamaan asiantuntijoitamme moninaisissa verotuksen, juridiikan, omistusjärjestelyiden ja varallisuudenhallinnan projekteissa. Meillä pääset varmasti oppimaan hurjasti uutta sekä konsultoinnista että verotuksesta tekemällä töitä asiakasrajapinnassa yhdessä alan huippuosaajien kanssa. Työmme keskeinen voimavara ovat työyhteisömme jäsenet ja yhdessä tekeminen. Harjoittelun aikana tukenasi ovatkin esihenkilösi lisäksi koko Tax & Legalin mukavat ja osaavat kollegat.

Mitä odotamme sinulta?

Olet innostunut oppimaan uutta ja haluat aktiivisesti kehittää omaa osaamistasi yritysten ja omistajayrittäjien verotukseen liittyvissä kysymyksissä. Olet kerryttänyt osaamistasi verotuksesta opinnoissasi ja haluat palavasti päästä soveltamaan oppimaasi käytännössä. Toivomme, että sinulle on jo kertynyt työkokemusta verotuksen parista esimerkiksi kesätöistä, mutta tärkeintä on kuitenkin halu oman osaamisen kehittämiseen, aito kiinnostus Veronan toimialaa kohtaan sekä proaktiivinen työote.

Asiakas- ja tiimityössä tarvitset myös hyviä suullisia ja kirjallisia vuorovaikutustaitoja. Päätyöskentelykielinä käytämme suomen lisäksi ruotsia, joten sujuva ruotsin kielen taito on sinulle suuri plussa.

Miten haet harjoittelijaksi?

Kerro meille itsestäsi, osaamisestasi ja motivaatiostasi lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 1.12.2023. Liitäthän mukaan myös ansioluettelosi ja viimeisimmän opintorekisteriotteesi. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Haluatko kysyä lisää harjoittelusta tai Veronasta työnantajana? Lisätietoja antavat mielellään Alex Björklund (+358 40 738 7117 / alex.bjorklund@verona.fi) erityisesti henkilöveroilmoitustiimin osalta ja Samu Yliselä (+358 40 822 3438 / samu.ylisela@verona.fi) yritysveroilmoitustiimin osalta.

Our recruitment process

Review of applications

We constantly review applications and possibly invite you to an interview already during the application period.

Initial interview

We would like to get to know you better. We will discuss your expectations and targets, and what we possibly could offer you.

Competence based interview

You will meet one of our Business Leaders who best matches your competence. The interview contains a case assignment and an advanced interview.

Aptitude test

We ensure that you are a fit to our work community through personality and ability testing. A reference check follows this interview.

Possible additional interview

Final interview, possibility to discuss details further. Review of aptitude test with the applicant.

Recruitment decision

We are happy to discuss our decision and will contact all candidates by phone or e-mail.