Talent Vectia henkilosto

Me Talent Vectialla palvelemme asiakkaitamme kasvun polulla aina asiakaskokemuksesta johtamiseen, kasvun suunnittelusta rahoitukseen ja palveluiden tuotteistamiseen saakka. Meillä analyyttinen konsultointi ja ihmisläheinen valmentaja yhdistyvät tehokkaaksi kasvun tekijäksi.

Talent Vectia strategiakuva

Tuotamme asiakkaillemme pysyviä kyvykkyyksiä ja olemme aidosti sitoutuneita asiakkaidemme menestyksestä. Olemme joukko rohkeita näkijöitä ja tekijöitä, asiakasarvoa luovia vaikuttajia ja tuloksellisia joukkuepelaajia, joiden työn ytimessä on asiakkaan menestys. Onnistumisen mittareina toimivat asiakkaidemme liiketoiminnan kasvu ja käyttökate.

Olemme yritysten ja yhteiskunnan menestyksen vauhdittajia. Kunnianhimoiset ja kasvuhaluiset asiakkaamme ovat kansainvälisiä menestyjiä, keskisuuria kasvajia sekä uudistuvia julkisia toimijoita.

Työntantajana korostamme oman työn merkityksellisyyttä ja omistajuutta. Arvostamme ja tuemme tiimiläisiämme ja haluamme tarjota parhaan mahdollisen tuen jokaisen henkilökohtaiseen kasvuun. Ota yhteyttä, pyydä näkemystä tai tutustu Talent Vectiaan työnantajana.

Kysy lisää

Tom Lindholm

CEO, Senior Partner

+358 500 474 746

Ota yhteyttä

Talent Vectia