Kari Kasasen ja Jouko Hannuksen vuonna 2000 perustamalla Talent Partnersilla oli pitkä kokemus konsultoinnista ja valmennusliiketoiminnasta. Yhtiöllä oli vahva positio haastavien muutosprosessien läpiviennistä sekä yksityisellä että julkisella sektorilla. Talent Partnersin myötä uuteen yhtiöön tuli vahvaa strategista osaamista, johtamisen edelläkävijyyttä sekä kulttuurien johtamisen ydinosaamista.

Professori Kaj Storbackan vuonna 1994 perustama Vectia kasvoi 18 vuoden aikana merkittäväksi konsultoinnin tutkimustaloksi. Markkinamuotoilu, asiakaskokemus, suhdemarkkinointi ja ratkaisuliiketoiminta olivat Vectian vahvuuksia. Kansainvälistä tunnustusta saanut pitkäjänteinen tutkimustyö ja lukuisat moniasiakasprojektit rakensivat Vectialle vahvan ydinosaamisen ja markkinaedun.

Talent Partnersin käytännön osaamisen ja Vectian tutkimustyön yhdistyessä voimme tarjota asiakkaillemme tänä päivänä uniikkeja ja räätälöityjä ratkaisuja heidän kasvunsa tueksi. Samaan aikaan saamme kunnian työskennellä nopeasyklisessä, jatkuvasti uudistuvassa ja tiiviissä työyhteisössä.

Nykyisin toimimme Espoon Keilarannassa toimitusjohtaja Tom Lindholmin johdolla ja autamme asiakkaitamme kasvamaan ja uudistumaan. Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä!

Kysy lisää

Petri Leino

Head of Foresight, Senior Partner

+358 40 827 5577

Talent Vectia