Talent Vectia Uuden ajan johtaminen rekrytointi

Teemme merkityksellistä työtä asiakkaidemme kasvun hyväksi. Arvostamme ja tuemme osaajiamme ja tarjoamme heille parhaan mahdollisen maaperän henkilökohtaiseen kasvuun. Mitä siis teemme käytännössä?

Associate Consultant kerää ja analysoi materiaalia, luo projekteihin sisältöjä ja avustaa konsulttejamme projektin suunnittelussa ja toteutuksessa. Kunnianhimostasi riippuen tarjoamme sinulle lisää vastuuta ja näytönpaikkoja, joiden avulla voit kasvaa kohti konsultin roolia.

Consultant/Trainer rakentaa laadukasta sisältöä tulkitsemalla analyysejä ja koostamalla asiakkaillemme havaintojensa perusteella arvoa luovaa sisältöä. Hallinnoit itsenäisesti projektien osia ja osallistut uusien toimeksiantojen hankkimiseen osana myyntitiimiämme.

Senior Consultant/Senior Trainer vastaa kärkihankkeistamme ja asiakastyytyväisyydestämme. Hän muistuttaa projektiryhmää asiakkaan tavoitteista ja haasteista ja rakentaa räätälöityjä ratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin. Luot uusia ratkaisuja ja kehität Talent Vectian kasvun metodeja. Samalla osallistut aktiivisesti uusien toimeksiantojen hankintaan.

Managing Consultants/Managing Trainer johtaa itsenäisesti vaativia projekteja. Hän rakentaa myyntimahdollisuuksia ymmärtäen asiakkaan liiketoimintalogiikkaa ja haasteita ja rakentaa räätälöidyn ratkaisun juuri asiakkaan tarpeisiin. Asiantuntemus ja osaaminen leimaavat työtäsi.

Senior Partner on omistajan roolissaan vastuussa yrityksemme menestyksestä. Hän osallistuu uusien toimeksiantojen hankkimiseen ja kysynnän luomiseen, markkinoiden muovaamiseen ja osaamisen varmistamiseen. Hän osallistuu aktiivisesti myyntiin, vastaa asiakkaidemme tyytyväisyydestä ja projektiemme ensiluokkaisesta laadusta.

Haemme jatkuvasti potentiaalisia osaajia joukkoomme. Mikäli sinua draivaa asiakkaan menestys ja mitattavat tulokset, ota yhteyttä.

Talent Vectia urapolku

Kysy lisää

Mia Wikgren

Recruiting, HR

+358 50 542 1406

Talent Vectia