Meistä

Talent Vectia on kasvun tekijä. Me mahdollistamme yritysten ja ihmisten kasvun. Tavoitteemme on luoda kestävää kasvua ja hyvinvointia tuleville sukupolville.

Olemme kunnianhimoisia kasvuntekijöitä, ja meille asiakkaiden auttaminen heidän liiketoimintahaasteissaan on se ydin, joka tekee työstämme merkityksellistä päivittäin. Olemme intohimoisia ja tähtäämme korkealle, samalla välittäen yhteisöstämme ja toisistamme. Talent Vectialla analyyttinen konsultointi ja ihmisläheinen valmennusote yhdistyvät tehokkaaksi kasvun ajuriksi.

Tavoitteemme on luoda kestävää kasvua, ei vain yrityksille ja ihmisille, vaan myös yhteiskunnalle:

Ne yritykset menestyvät, joissa ihmisillä on mahdollisuus kasvaa ja aidosti vaikuttaa yrityksen tulevaisuuteen.
Vaikuttavin voima yritysten ja yhteiskunnan menestyksen takana on ihmisten
mahdollisuus vaikuttaa ja toteuttaa itseään. Työelämä on murroksessa, me rakennamme työn merkityksellisyyttä uuden ajan johtamisella mahdollistamalla kaikilla yrityksen tasoilla ihmisten kasvun. Sitoutuneet ihmiset auttavat saavuttamaan yrityksen strategiset tavoitteet ja itseään toteuttavat ihmiset pystyvät inspiraatiollaan muuttamaan koko yrityksen suunnan.

Asiakkaamme uusiutuvat ja menestyvät kilpailijoitaan paremmin.
Yhdessä teemme kasvavaa tuloksellista liiketoimintaa globaaleista muutosilmiöistä ja markkinamahdollisuuksista. Luotettuna kumppanina uudistamme yritysten tapaa saada aikaan näkyviä tuloksia ja johtaa liiketoimintaa. Kannamme vastuumme yrityksen menestyksestä. Yhdessä asiakkaidemme kanssa vauhditamme koko yhteiskunnan kestävää kasvua.

Teemme työtä sen eteen, että ymmärrämme suurimmat globaalit haasteet ja oman vastuumme kasvun tekijänä – luomme kestävästi toimivaa yhteiskuntaa yhdessä asiakkaidemme kanssa.
Maailma on ennennäkemättömien muutosten äärellä. Massiivisen skaalan digitalisaatio, suuret sosiaaliset muutokset ja työn murros vaativat yrityksiä muuttumaan ja luovat tarpeen kestävälle kasvulle. Vain vakaa ja kestävästi kehittyvä yhteiskunta voi tarjota kaikille mahdollisuuden olla mukana luomassa meille kaikille parempaa tulevaisuutta.

Yhteistyössä kanssamme syntyy pysyviä kyvykkyyksiä. Varmistamme vaikuttavuuden ja tulokset näkemyksellisyydellä, osallistavilla menetelmillä, ja laaja-alaisella osaamisellamme. Jokainen kasvuntekijämme on ihmisläheinen, liiketoiminnan kehittämisen huippuosaaja.