Miksi nähdä maailmaa työntekijöiden silmin?

Talent Vectia työntekijäkokemus

Työntekijäkokemus, eli sinun kokemuksesi siitä, miten näet oman työsi. Avaatko työpaikan oven aamulla iloisin mielin vai ajatteletko, että paras työpäivä on ohi oleva työpäivä?

Me Talent Vectialla koemme, että organisaatiota ja sen kulttuuria tulisi nopeatempoisessa ja yhä monimuotoisemmassa arjessa tarkastella entistä enemmän työntekijöiden näkökulmasta, työntekijöiden silmin.

Näemme työntekijäkokemuksen yksinkertaisesti
maailman näkemisenä työntekijöiden näkökulmasta,
pysyen vuorovaikutuksessa ja tiedostaen merkityksellisimmät
asiat heidän arjessaan.

Organisaatioissa, joissa on työntekijälähtöinen kulttuuri ja korkea luottamus työntekijöihin, on tutkittu olevan 70 % suurempi sitoutuminen organisaation yhteiseen strategiaan ja tahtotilaan. Sitoutuminen ja työntekijäkokemuksen vahvistaminen ovat oleellisia tekijöitä organisaatioiden kunnianhimoisten kasvutavoitteiden ja strategioiden toiminnallistamisessa arjen tekemiseksi.

Mitä muuta työntekijälähtöisyys voi olla, kuin toimiston nurkkaan istutettu viherseinä tai maanantaiaamuisin järjestetty taukojumppa? Kuinka organisaatiokulttuurista voidaan rakentaa korkean luottamuksen ja työntekijälähtöisyyden yhteisö, jossa hengitetään yhteistä suuntaa ja päämäärää, kehitytään ja opitaan jatkuvasti uutta, uskalletaan onnistua ja epäonnistua, ollaan yhdessä enemmän kuin työntekijöiden nuppiluvun summa?

Liity mukaan keskusteluun työntekijäkokemuksesta

Haluamme kuulla, miten sinä näet ja koet oman työntekijäkokemuksesi, mikä sinulle on merkityksellistä omassa työssäsi. Haluaisimme myös tietää, miten työntekijäkokemus rakentuu laajemmin organisaatiossasi ja jaetaanko työyhteisössäsi yhteinen, innostava maailmankuva?

Kysy lisää

Heidi Pihlaja

Consultant

+35840 8432 370

Talent Vectia