Palvelut

Luomme kasvustrategioita, uudistamme johtamista ja organisaatioita sekä kiihdytämme kasvua. Näin rakennamme yhdessä asiakkaidemme kanssa kestävää kasvua ja hyvinvointia tuleville sukupolville.

Kasvustrategia

Radikaalin kasvun rakentaminen määrittelemällä kasvustrategioita ja -portfolioita sekä muotoilemalla markkinoita ja kyvykkyyksiä.

Johtaminen ja organisaatiot

Johtamisen, kulttuurin, organisaatioiden ja työntekijäkokemuksen kehittäminen luottamuksen, avoimuuden ja tehokkuuden pohjalta.

Liiketoiminnan transformaatio

Transformaatioiden kiihdyttäminen ja asiakaslähtöisten prosessien sekä ratkaisujen kehittäminen perusteellisen asiakasymmärryksen perusteella.

Tarjoomamme

Moninkertaistamme yrityksesi kasvun markkina­lähtöisellä kasvustrategialla ja autamme sen tuloksekkaassa toteutuksessa.

Varmistamme, että organisaatiosi onnistuu strategian toteuttamisessa – työntekijäkokemuksen, johtamis­mallin ja kulttuurin kautta.

Uudistamme asiakaskokemuksen, sitä tukevat prosessit sekä myynnin ja asiakkuuksien johtamisen huippukuntoon.

Kiihdytämme yrityksesi strategisia muutoshankkeita, tuemme esimiehiä muutoksessa ja varmistamme, että tulosta syntyy.

Ajankohtaista

Mitä me olemme oppineet tammikuussa 2018 alkaneesta tule­vaisuustyöskentelystä? Lue viisi keskeisintä oppiamme tulevaisuus­työskentelyn edistämisestä organisaatiotasolla.

Kasvu, uudistuminen ja muutos voivat olla innostuksen tai ahdistuksen aiheita; joka tapauksessa teemoja, joihin törmäämme toistuvasti.

Mikä on yrityksen olemassaolon tarkoitus? Kiinnostusta yrityksen tarkoituksen uudelleenmäärittelyyn kirittää moni tekijä.