Etsi uusia ansaintalogiikoita, paranna kustannustehokkuutta ja luo kasvun edellytyksiä. Digitalisoi liiketoimintaasi ja tavoittele uutta tehokkaampaa tapaa toimia.

Autamme asiakkaitamme löytämään uutta kasvua ja tehokkuutta digitalisoimalla liiketoimintoja. Teemme jatkuvaa tutkimus- ja kehitystyötä aiheesta ja autamme asiakkaitamme muovaamaan markkinoita ja innovoimaan uusia liiketoimintamalleja. Olemme luoneet uusia työkaluja, viitekehyksiä ja ajatusmalleja asiakkaidemme IoT- / digitalisaatiokehityksen vauhdittamiseksi.

Uutta kasvua ja kustannustehokkuutta

Tuemme asiakkaitamme digitalisaatioon liittyvissä strategisissa valinnoissa, liiketoimintamallin kehityksessä, uusien digitaalisten palveluiden luomisessa ja kustannustehokkuuden parantamisessa. Digitaalisen liiketoiminnan kehityksessä ja toteutuksessa pääteemat ovat:

Kasvun innovointi:
Ekosysteemin kehitys, markkinavalinnat ja markkinan muokkaaminen, arvolupauksen, tarjooman ja ansaintalogiikan määritys.

Digitaalinen asiakaskokemus:
Asiakasymmärryksen ja asiakaskokemuksen koko elinkaaren uudistaminen kaikissa kanavissa markkinoinnista myyntiin ja asiakaspalveluun.

Toiminnan tehokkuus:
Prosessien uudistaminen ja automatisointi, toimintasyklin nopeuttaminen, kokeilukulttuurin edistäminen ja kumppanuuksien muodostaminen.

Muutoksen toteutus:
Tarvittavien kyvykkyyksien ja kompetenssien määrittely, uusien roolien kehittäminen, organisointi, muutoksen johtaminen ja uuden kulttuurin luonti.

Kasvua tavoiteltaessa painopiste on tyypillisesti markkina- ja asiakasvalinnoissa, uuden arvolupauksen ja ansaintalogiikan innovoinnissa ja ylivertaisen asiakaskokemuksen kehittämisessä. Tavoiteltaessa kustannustehokkuutta painopiste on uusien prosessien luomisessa ja automatisoinnissa. Johtamisen uudistaminen oppivan ja kokeilevan kulttuurin luomiseksi on avainasemassa onnistuneen transformaation toteutuksessa.

Kysy lisää

Risto Pennanen

Senior Partner

+358500 467 895

Kysy lisää

Kysy lisää

Helena Mustelin

Consultant

+358 41 5348 843

Asiakkaitamme

Tekes

Kansallinen pelinrakentaja

Kaleva

Kaleva kasvattaa tonttiaan

ABB Breakers and Switches

Johtoryhmistä voittajajoukkueet

Talent Vectia