Talent Vectia Finance on uudistaja ja kasvun mahdollistaja. Olemme pankeista ja muista rahoittajista riippumaton neuvonantaja.

Talent Vectia Finance on kasvuhaluisten pk-yritysten rahoitusratkaisuihin erikoistunut neuvonantaja, joka tuottaa pk-yrityksille kasvun mahdollistavan rahoituksen yhdistelemällä julkista ja yksityistä vierasta ja omaa pääomaa tehokkaaksi kokonaisuudeksi. Luomme asiakkaan kasvutarinasta valmiin kokonaisuuden rahoittajien ja sijoittajien valintaprosesseihin.

Meillä on kyky ja osaaminen rakentaa yrityksen omistajien tahtotilan, liiketoiminnan kehittämisen ja optimaalisen rahoitusrakenteen kautta kokonaisuus, jolla voimme yhdessä yrityksen kanssa toteuttaa pitkäjänteisen ja yrityksen kasvuun parhaiten soveltuvan rahoitusratkaisun. Ennen kaikkea meillä on halu olla mukana Suomen kansantalouden kasvussa yhdessä pk-yritysten kanssa.

Kasvurahoitusratkaisuja

Autamme asiakkaitamme heille parhaiten soveltuvan kasvurahoitusratkaisun löytämisessä. Meiltä saat apua:

  • kasvun rahoittamiseen
  • liiketoiminnan kehittämiseen
  • rahoitusrakenteen optimointiin
  • rahoituksen kilpailuttamiseen.

Tunnistamme asiakkaidemme kanssa liiketoiminnan kehittämiseen liittyviä riskejä ja haasteita, sekä tarjoamme apua niiden ratkaisemiseksi ja hallitsemiseksi.

Miksi Talent Vectia Finance?

Osallistamme aktiivisesti asiakasta kasvun ratkaisemiseksi. Emme tuo pöytään valmiita konseptiratkaisuja, vaan ratkaisemme haasteet yhdessä yksilöllisesti asiakkaidemme hyödyksi.

Laaja osaamisemme ja monipuolinen verkostomme mahdollistavat toiminnan laadukkaan kehittämisen ja jatkuvuuden. Emme jätä sinua pulaan käytännön toteutuksen kanssa, vaan kauttamme löydät ratkaisut aina kasvun rahoituksen suunnitteluun, johtamiseen ja käytännön toteutukseen asti.

 

Talent Vectia kasvurahoitus

Kysy lisää

Pasi Kämäri

Head of Talent Finance

+358 500 688222

Haluatko kuulla lisää?

Ota yhteyttä

Talent Vectia