Kuntien järjestämisvastuulla olevat sote-palvelut siirtyvät vuoden 2019 alusta 18:sta maakunnalle. Muutos kokonaisuudessaan tulee vaikuttamaan yli 300 julkiseen organisaatioon ja yli 200 000 sote-ammattilaiseen. Sote-uudistuksen ytimessä oleva valinnanvapaus ja yhtiöittäminen tulevat olemaan radikaali muutos nykyiseen tilanteeseen. Uudistumisen tarve onkin tällä hetkellä suurempi kuin koskaan aiemmin.

Sote-alueiden osalta siirrytään uuteen, täysin tuntemattomalle maaperälle, jossa koko perustehtävä ja olemassa olo on kyettävä määrittämään. Myös kunnat joutuvat pohtimaan perustehtäväänsä uudesta tulokulmasta. Kummassakaan edellä mainitussa tilanteessa ei voi enää nojata turvallisuushakuiseen tai stabiiliin tilanteeseen, vaan on löydettävä aito uudistuminen. Pelkkä soteuudistus ei ole nyt ainoa haaste vaan myös digitaalisuuden aiheuttama disruptio myllertää pelikenttää.

Talent Vectia on uudistamisen paras kumppani

Uudistus- ja muutossuunnitelman määrittäminen ammattimaisella tavalla hyödyntäen riittävästi ja tehokkaasti kertynyttä kokemustietoa vastaavista prosesseista, voidaan oleellisesti parantaa onnistuneen muutosprosessin todennäköisyyttä. Talent Vectian näkemyksellinen, kattava ja konkreettinen lähestymistapa perustuu erittäin vahvaan ja monipuoliseen kokemukseen vaativista muutoshankkeista julkisella sektorilla ja yksityisellä sektorilla.

Talent Vectia on ainoa alan toimija, joka kykenee tarjoaa kokonaisvaltaisen muutosprosessin johtamisen asiantuntijapalvelut aina strategiaprosesseista johtamisen, henkilöstön ja kulttuurin kehittämiseen; Hardwaresta peoplewareen.

Kysy lisää

Mikko Kenni

Consultant

+35850 553 4945

Asiakkaitamme

Mehiläinen

Asiakaskokemuksen ytimessä

Espoo

Johtamisella tarina todeksi

SPR

Pienistä asioista suuri muutos

Talent Vectia