Organisaation strategian toimeenpanokyky edellyttää menestyksekästä projektijohtamista nykyisessä nopeasyklisessä kilpailutilanteessa. Samaan aikaan projektien kompleksisuus lisääntyy muun muassa digitalisaation ja projektin eri sidosryhmien kasvavien odotusten myötä. Projektipäällikön tulee onnistua rakentamaan projektille innostava ja konkreettinen visio, määrittelemään projektin tavoitteet ja sisältö, hallitsemaan riskejä ja odotuksia, johtamaan monimuotoisia tiimejä sekä viestimään monikanavaisesti. Project Excellence -valmennus on vastauksemme näihin projektijohtamisen kasvaviin haasteisiin.

Kansainvälisesti arvostettu huippuvalmennus

Project Excellence -valmennuksen myötä organisaatiosi projektiammattilaisten on mahdollisuus nostaa osaamisensa uudelle tasolle valmennusohjelmalla, joka on kansainvälisen projektiorganisaation IPMA:n hyväksymä. Project Excellence -ohjelma on ensimmäinen projektijohtamisen valmennusohjelma Suomessa, joka noudattaa IPMA ICB 4.0 -standardia. Ohjelma on poikkeuksellisen monipuolinen siksi, että se kasvattaa osallistujien osaamista kaikilla ICB 4.0 -standardiin sisältyvillä osaamisalueilla tarjoten heille siten hyvät eväät IPMA C -sertifioinnin suorittamiseen.

Valmennusohjelman tavoitteena on kehittää erityisesti projektipäälliköiden projektinhallinnan perustaitoja sekä johtamistaitoja. Valmennusohjelman suorittamalla projektiammattilaisten:

  • valmius toimia vastuullisena projektipäällikkönä vaativissa ja laajoissa projekteissa kehittyy
  • viestintä-, vuorovaikutus- ja johtamistaidot kasvavat sekä
  • projektinhallinnan perustaidot vahvistuvat

Valmennusohjelma on tarkoitettu projektipäälliköille ja vaativissa projektinjohtotehtävissä toimiville henkilöille, joilla on viimeisen 6 vuoden ajalta vähintään 3 vuoden kokemus normaalien projektien johtamisesta tai ​vähintään 3 vuoden kokemus projektipäällikön apuna vastuullisessa projektinjohdollisessa roolissa toimimisesta vaativassa projektissa.

Teoria heti käytäntöön

Valmennusohjelma on yrityksesi projektipäälliköille järjestettävä seitsemän päivän intensiivinen valmennuskokonaisuus, joka koostuu ennakkotehtävistä, kompetenssiarvioinnista, valmennuspäivistä sekä soveltavista harjoituksista. Valmennukset ovat osallistavia ja haastavat osallistujia aktiivisesti ajattelemaan uudella tavalla.

Project Excellence -valmennuksessa käydään läpi seuraavat teemat:

Haluatko kuulla lisää?

Tulemme mielellämme tapaamaan ja keskustelemaan Project Excellence -valmennuskokonaisuuden järjestämisestä yrityksessänne. Jätä yhteydenottopyyntö, niin olemme sinuun pian yhteydessä.

Jos olet kiinnostunut osallistumaan avoimeen Project Excellence -valmennukseen, voit ilmoittautua mukaan täältä.

Kysy lisää

Jori Kosonen

Senior Partner

+35850 518 4790

Talent Vectia