Talent Vectia ja Nordic Business Forum luovat tulevaisuuden johtajia

Talent Vectia

Liikkeenjohdon konsultointi- ja valmennusyritys Talent Vectia ja Nordic Business Forum ovat lähteneet yhteistyöhön suomalaisen johtamisen kehittämiseksi. Inspiraatio, kyvykkyydet ja läpivientikyky kohtaavat nyt yhdessä paikassa.

”Olemme molemmat tehneet pitkään töitä suomalaisen ja kansainvälisen johtamisen parissa. Talent Vectia on rohkea näkijä ja tekijä, jonka tekemisen ytimessä on vaikuttavuus ja muutoksen aikaansaaminen ihmisissä ja organisaatioissa. Meillä analyyttinen konsultointi ja ihmisläheinen valmentaminen yhdistyvät tehokkaaksi kasvun tekijäksi. Nordic Business Forum sen sijaan kokoaa yhteen pohjoismaisia osaajia ja kansainvälisiä huippunimiä. Yhdessä pystymme luomaan huomisen johtajia”, Talent Vectian toimitusjohtaja Tom Lindholm kiteyttää.

Työn merkityksellisyys keskiössä

Tulevissa tilaisuuksissamme kohotamme keskiöön työn merkityksellisyyden ja Lean Johtamisen. Kokoamme yhteen osaajia ja ammattilaisia jakaen kokemuksiamme uuden ajan johtamisesta.

Lisäksi yhteistyössä tullaan hyödyntämään Talent Vectian LOGE-dialogialustaa oppimisen syventämiseksi.

Official Pre-events

Aloitetaan lokakuun NBForumiin orientoituminen yhdessä Talent Vectia & NBForum Official Pre-event -tilaisuudessa syyskuussa. Opi ajattelemaan johtamisesta uudella tavalla ja valmistaudu tulevaan superseminaariin.

Marraskuussa käännämme katseet kohti tammikuista NBForum Sweden -tilaisuutta ja Lean Johtamista. Miten johtaja parantaa jatkuvasti omaa työtään ja johtaa Lean kulttuuria omassa organisaatiossaan? Miten tehdään Leanistä pysyvää?

Tule hakemaan työkaluja, haasta itsesi ja osallista oma työyhteisösi johtamisen kehittämiseen. Kutsut julkaistaan toukokuun aikana.

Stay tuned!

Kysy lisää

Tom Lindholm

CEO, Senior Partner

+358 500 474 746

Talent Vectia