Töihin meille

Meillä saat tehdä töitä alan huippuosaajien kanssa omaa persoonaasi ja henkilökohtaista kasvuasi tukevassa ilmapiirissä. Työmme keskeinen voimavara ovat työyhteisömme jäsenet, talentvectialaiset. Uskomme työyhteisömme menestyksen kumpuavan ihmistemme hyvinvoinnista ja oman työn kokemisesta merkitykselliseksi.

Kolme hyvää syytä hakea juuri meille
  1. Merkityksellinen työ

    Meille asiakkaiden auttaminen heidän liiketoimintahaasteissaan on se ydin, joka tekee työstämme merkityksellistä päivittäin. Yhdessä asiakkaidemme kanssa vauhditamme koko yhteiskunnan kestävää kasvua.

  2. Intohimoinen työyhteisö

    Olemme intohimoisia ja tähtäämme korkealle, samalla välittäen yhteisöstämme ja toisistamme. Työmme keskeinen voimavara ovat työyhteisömme jäsenet, talentvectialaiset. Yhdessä määritellyt toimintaperiaatteemme ohjaavat jokapäiväistä toimintaamme.

  3. Paras maaperä henkilökohtaiseen kasvuun

    Mahdollisuus oman osaamisen kasvattamiseen ja uran kehittämiseen on toimintamme ytimessä. Tuemme toistemme kasvua ja autamme jokaista onnistumaan. Jokainen kasvuntekijämme on ihmisläheinen, liiketoiminnan kehittämisen asiantuntija.

Töihin Talent Vectialle

Työmme suola ovat asiakkaat. Meillä on laaja asiakaskunta, joten meillä pääset tekemään mielenkiintoisia projekteja. Olet vahvasti kehittämässä asiakkaan liiketoimintaa ja saat haastaa itsesi moninaisissa ratkaisukeskeisissä projekteissa.

Seuraamme ihmistemme työntekijäkokemusta jatkuvasti. Meille on tärkeää, että jokainen talentvectialainen saa parhaan maaperän henkilökohtaiseen kasvuun. Meillä esimies ei ole esimies, vaan menestyksen mahdollistaja, jonka tehtävä on oman menestyjänsä onnistumisen ja kasvun tukeminen.

Alla olevalla videolla kasvuntekijämme Simo, Elina ja Maria kertovat muun muassa siitä, millaista meillä on olla töissä ja millainen henkilö sopii Talent Vectialle töihin.

Parhaiten kulttuuriamme kuvaavat omat ihmisemme

Sijoituimme yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista Great Place to Work -tutkimuksessa vuosina 2018 ja 2019. Parhaiten kulttuuristamme kertovat kuitenkin omat ihmisemme.

Muun muassa näin ihmisemme kertovat Talent Vectialla työskentelystä:

”Täällä on erityisen vahva ihmisten osallistamisen kulttuuri. Tämä näkyy siinä että jokainen pääsee kontribuoimaan yrityksen strategiasta aina muihin toiminnan kehittämiseen tähtääviin aloitteisiin. Jokaisella on myös mahdollisuus fokusoitua oman mielenkiinnon, draivin ja intohimon osalta eri kehitysaihioiden tai hankkeiden edistämiseen – senioriteetti virkavuosissa ei ole tämän este.”

“Talentvectialaisilla on tahto hyvään. Asioita yritetään ratkaista yhdessä ja työkavereita auttaa. Ilmapiiri on aikuismainen ja rento, fiksujen ihmisten ajankohtaista keskustelua ja huumoria. Asiakkaan edessä tietää aina, että työkaveriin voi luottaa sekä ammattitaidossa että käyttäytymisessä.”

“Ihmisillä loistava intohimo asiakasarvon tuottamiseen sekä yrityksessä laaja osaaminen eri alueilta. Nämä yhdistettynä saadaan asiakkailla merkittäviä tuloksia aikaan.”