Projektikoordinaattori

Verona Consulting on kunnianhimoinen joukko osaajia, joiden intohimona on liiketoiminnan, organisaatioiden ja ihmisten kehittäminen. Tuemme asiakkaitamme monipuolisissa liiketoiminnan muutos- ja kehityshankkeissa, autamme asiakkaitamme kehittämään parempaa johtamista ja rakentamaan tulevaisuudessa tarvittavaa kyvykkyyksiä sekä osaamista. Toimintamme pohjana on vahva kokemus, tutkimustieto ja näkemyksellisyys, joka syntyy yhdessä tekemisen kautta. Meillä työskentelet alan huippuosaajien kanssa ja pystyt kehittämään omaa osaamistasi moniammatillisissa tiimeissä. Asiakkaamme ovat merkittäviä toimijoita sekä julkiselta että yksityiseltä sektorilta, joten pääset työlläsi vaikuttamaan tulevaisuuden suomalaisen yhteiskunnan ja yritysmaailman kehittämiseen.  

Haemme nyt joukkoomme monitaitoista ja asiakaslähtöistä projektikoordinaattoria. Tehtävässä edistät toiminnallasi työyhteisömme asiakaslähtöistä ja tehokasta työskentelyä sekä edistät toimistomme viihtyisyyttä.  

Työsi on monipuolista ja pystyt itsenäisesti suunnittelemaan työtäsi projektien puitteissa. Nautit kuitenkin siitä, että saat toimia yhteistyössä eri sidosryhmien ja kollegoiden kanssa. Olet erinomainen verkostoituja ja kykenet saumattomaan yhteistyöhön niin sisäisesti kuin yhteistyökumppaniemme ja asiakkaittemme kanssa. Osallistut valmennuksellisiin asiakasprojekteihin varmistaen niiden sujuvuuden yhdessä valmentajiemme kanssa. Olet myös tiiviisti mukana uusien Veronalaisten perehdyttämisessä. Pystyt itse vaikuttamaan rooliisi, ja toivommekin sinulta intoa ja joustavuutta kehittyä kanssamme.  

Tehtävässä menestymisen edellytyksenä ovat hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot suomeksi, ja englanniksi. Pystyt viemään useita rinnakkaisia projekteja eteenpäin, etkä stressaannu ajoittaisen kiireen tai muuttuvien tilanteiden keskellä. Olemme vahvassa rakennusvaiheessa, joten pääset mukaan kehittämään myös sisäistä toimintaamme ja tekemistä. 

Arvostamme itsenäistä työotetta ja vastuunottoa sekä positiivista asennetta ja kehittymishalua.  

Roolissa menestymisessä sinua auttaa:  

  • Aiempi kokemus asiakasrajapinnan ja projektikoordinaattorin tehtävistä 
  • Tehtävään soveltuva opintotausta (esim. tradenomi) 
  • Kokemus sidosryhmäyhteistyöstä  
  • Microsoft Office -ohjelmien hyvä hallinta (Word, Excel ja PowerPoint) ja kyky työskennellä erilaisten liiketoimintaamme tukevien järjestelmien ja sähköisten työkalujen parissa 
  • Kokemus intranetin ja verkkosivujen ylläpidosta 
  • Asioiden monipuolinen hahmottaminen, ratkaisuhakuisuus ja ”can-do” -asenne 

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja haastavia tehtäviä osana osaavaa, motivoitunutta ja innostavaa työyhteisöä. Työmme keskeisinä voimavaroina ovat työyhteisömme jäsenet ja yhdessä tekeminen. Uskomme työyhteisömme menestyksen kumpuavan ihmistemme hyvinvoinnista, jota tuemme kattavilla työterveyspalveluilla, lounas- ja virike-eduilla sekä ennen kaikkea kannustavalla ja välittävällä kulttuurillamme. 

Kiinnostuitko?  Kerrothan meille itsestäsi, osaamisestasi ja motivaatiostasi hakemuskirjeessäsi ja lähetät sen sekä ansioluettelosi meille rekrytointijärjestelmämme kautta. Haastattelemme hakijoita sitä mukaa kun saamme hakemuksia ja täytämme roolin heti sopivan henkilön löydyttyä.  Toivottavasti kuulemme sinusta pian! 

Tehtävästä lisätietoja antaa People Coordinator Reetta Heikkinen. Reetan (+358 50 343 8825) tavoittaa parhaiten torstaina 21.9. kello 12.00–13.00 tai tiistaina 26.9. kello 13.00–14.00 ja sähköpostitse (reetta.heikkinen@verona.fi). 

Verona on uudistumisen kumppani, jonka innovatiiviset ratkaisut sekä ainutlaatuinen osaaminen liiketoiminnan kasvattamisessa ja rakentamisessa, verosuunnittelussa, omistusjärjestelyissä, kansainvälistymisessä sekä varallisuuden hallinnassa auttavat asiakkaita menestymään kaikissa yrityksen ja yrittäjyyden elinkaaren vaiheissa. Lue lisää Verona-konsernista sekä Verona Consultingista nettisivuiltamme www.verona.fi.   

Näin rekrytointi etenee

Hakemusten läpikäynti

Käymme jatkuvasti hakemuksia läpi ja kutsumme sinut mahdollisesti jo hakuaikana haastatteluun.

Ensihaastattelu

Haluamme tutustua sinuun paremmin. Keskustellaan toiveista, tavoitteista ja siitä, mitä voisimme sinulle tarjota.

Kompetenssipohjainen haastattelu

Tapaat yhden Business Leadereistämme, joka vastaa parhaiten osaamistasi. Haastattelun aikana esität ennakkoon valmistelemasi työnäytteen ja käymme syventävän haastattelun.

Soveltuvuusarviointi

Henkilöarvioinnin ja kyvykkyystestien avulla varmistamme, että sovit hyvin työyhteisöömme.

Mahdollinen jatkohaastattelu

Tarvittaessa tapaamme vielä kerran ja keskustelemme yksityskohdista tarkemmin. Soveltuvuusarvioinnin henkilökohtainen purku.

Rekrytointipäätös

Keskustelemme mielellämme päätöksestämme ja olemme jokaiseen hakijaan yhteydessä joko puhelimitse tai sähköpostitse.