Veroasiantuntijoita: yritysverotus ja perhe- ja jäämistöoikeus

Verona on uudistumisen kumppani, jonka innovatiiviset ratkaisut sekä ainutlaatuinen osaaminen liiketoiminnan kasvattamisessa ja rakentamisessa, verosuunnittelussa, omistusjärjestelyissä, kansainvälistymisessä sekä varallisuuden hallinnassa auttavat asiakkaita menestymään kaikissa yrityksen ja yrittäjyyden elinkaaren vaiheissa. Verona Tax & Legalin asiantuntijat tuottavat asiakkaillemme kokonaisvaltaisia henkilö- ja yritysverotukseen, juridiseen osaamiseen sekä erilaisiin omistusjärjestelyihin liittyviä palveluita. Lue lisää Verona-konsernista sekä Verona Tax & Legalista nettisivuiltamme www.verona.fi.

Haemme nyt Veronan vero- ja lakiasiantuntijatiimiin veroasiantuntijoita seuraavin painotuksin:

  • Veroasiantuntija erityisesti yritysverotuksen alalle.
  • Veroasiantuntija, joka on samalla perhe- ja jäämistöoikeuden osaaja.
  • Edellä mainitut osaamisalueet voivat toki olla myös samalla henkilöllä.

Arvostamme muutaman vuoden kokemusta erityisesti yritysverotuskysymyksistä. Arvonlisäverotuksen osaaminen on etu.

Tarkastelemme asiakkaidemme tilannetta aina kokonaisuutena, joten pääset meillä mukaan suunnittelemaan, toteuttamaan ja kehittymään kaikilla verotuksen, juridiikan ja omistusjärjestelyiden alueilla.

Tehtävässä menestyminen vaatii lisäksi:

  • Erinomaisia suullisia ja kirjallisia vuorovaikutustaitoja sekä englannin kielen taitoa. Ruotsin kielen taito on etu.
  • Juridista, kaupallista tai muutoin soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa
  • Yrittäjähenkistä suhtautumista asiakastyöhön ja aktiivista otetta asiakkaidemme haasteiden ratkaisuun.

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja haastavia verotuksen asiantuntijatehtäviä osana osaavaa, motivoitunutta ja mukavaa työyhteisöä. Meillä pääset tekemään merkityksellistä työtä asiakasrajapinnassa alan huippuosaajien kanssa henkilökohtaista kasvuasi tukevassa ilmapiirissä. Työmme keskeinen voimavara ovat työyhteisömme jäsenet ja yhdessä tekeminen. Uskomme työyhteisömme menestyksen kumpuavan ihmistemme hyvinvoinnista, jota tuemme kattavilla työterveyspalveluilla, lounas- ja virike-eduilla sekä ennen kaikkea kannustavalla ja välittävällä kulttuurillamme.

Kiinnostuitko?

Kerro meille itsestäsi, osaamisestasi ja motivaatiostasi lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi meille viimeistään 1.12.2023 rekrytointijärjestelmämme kautta. Ethän kuitenkaan suotta aikaile, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Huomioimme myös jo vastaanottamamme avoimet hakemukset.

Haluatko kysyä lisää työtehtävistä ja Veronasta? Toimitusjohtaja Timo Hiltunen vastaa kysymyksiisi mielellään (+358 50 414 8050 / timo.hiltunen@verona.fi). Timon tavoittaa parhaiten arkiaamuisin klo 8.00 – 8.30. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Näin rekrytointi etenee

Hakemusten läpikäynti

Käymme jatkuvasti hakemuksia läpi ja kutsumme sinut mahdollisesti jo hakuaikana haastatteluun.

Ensihaastattelu

Haluamme tutustua sinuun paremmin. Keskustellaan toiveista, tavoitteista ja siitä, mitä voisimme sinulle tarjota.

Kompetenssipohjainen haastattelu

Tapaat yhden Business Leadereistämme, joka vastaa parhaiten osaamistasi. Haastattelun aikana esität ennakkoon valmistelemasi työnäytteen ja käymme syventävän haastattelun.

Soveltuvuusarviointi

Henkilöarvioinnin ja kyvykkyystestien avulla varmistamme, että sovit hyvin työyhteisöömme.

Mahdollinen jatkohaastattelu

Tarvittaessa tapaamme vielä kerran ja keskustelemme yksityskohdista tarkemmin. Soveltuvuusarvioinnin henkilökohtainen purku.

Rekrytointipäätös

Keskustelemme mielellämme päätöksestämme ja olemme jokaiseen hakijaan yhteydessä joko puhelimitse tai sähköpostitse.