Verona Tax & Legal / Harjoittelija

Verona on uudistumisen kumppani, jonka innovatiiviset ratkaisut sekä ainutlaatuinen osaaminen liiketoiminnan kasvattamisessa ja rakentamisessa, verosuunnittelussa, omistusjärjestelyissä, kansainvälistymisessä sekä varallisuuden hallinnassa auttavat asiakkaita menestymään kaikissa yrityksen ja yrittäjyyden elinkaaren vaiheissa. Verona Tax & Legalin asiantuntijat tuottavat asiakkaillemme kokonaisvaltaisia henkilö- ja yritysverotukseen, juridiseen osaamiseen sekä erilaisiin omistusjärjestelyihin liittyviä palveluita. Lue lisää Verona-konsernista sekä Verona Tax & Legalista nettisivuiltamme www.verona.fi.

Hei verotuksesta innostunut maisterivaiheen opiskelija! Haluatko kehittää osaamistasi haastavien ja mielenkiintoisten työtehtävien parissa viihtyisässä ja innostavassa työyhteisössä?

Haemme nyt harjoittelijaa verotuksen asiantuntijatehtäviin Veronan Helsingin toimistolle keväälle 2024. Harjoittelujakson kesto on noin neljä kuukautta sijoittuen aikavälille helmikuu – kesäkuu 2024. Viikoittainen työaika on keskimäärin 37,5 tuntia ja harjoittelusta maksetaan palkka.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle mahdollisuutta työskennellä avustavissa asiantuntijatehtävissä Veronan henkilöveroilmoitustiimissä tai yritysveroilmoitustiimissä. Veroilmoitusprojektin lisäksi pääset avustamaan asiantuntijoitamme moninaisissa verotuksen, juridiikan, omistusjärjestelyiden ja varallisuudenhallinnan projekteissa. Meillä pääset varmasti oppimaan hurjasti uutta sekä konsultoinnista että verotuksesta tekemällä töitä asiakasrajapinnassa yhdessä alan huippuosaajien kanssa. Työmme keskeinen voimavara ovat työyhteisömme jäsenet ja yhdessä tekeminen. Harjoittelun aikana tukenasi ovatkin esihenkilösi lisäksi koko Tax & Legalin mukavat ja osaavat kollegat.

Mitä odotamme sinulta?

Olet innostunut oppimaan uutta ja haluat aktiivisesti kehittää omaa osaamistasi yritysten ja omistajayrittäjien verotukseen liittyvissä kysymyksissä. Olet kerryttänyt osaamistasi verotuksesta opinnoissasi ja haluat palavasti päästä soveltamaan oppimaasi käytännössä. Toivomme, että sinulle on jo kertynyt työkokemusta verotuksen parista esimerkiksi kesätöistä, mutta tärkeintä on kuitenkin halu oman osaamisen kehittämiseen, aito kiinnostus Veronan toimialaa kohtaan sekä proaktiivinen työote.

Asiakas- ja tiimityössä tarvitset myös hyviä suullisia ja kirjallisia vuorovaikutustaitoja. Päätyöskentelykielinä käytämme suomen lisäksi ruotsia, joten sujuva ruotsin kielen taito on sinulle suuri plussa.

Miten haet harjoittelijaksi?

Kerro meille itsestäsi, osaamisestasi ja motivaatiostasi lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 1.12.2023. Liitäthän mukaan myös ansioluettelosi ja viimeisimmän opintorekisteriotteesi. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Haluatko kysyä lisää harjoittelusta tai Veronasta työnantajana? Lisätietoja antavat mielellään Alex Björklund (+358 40 738 7117 / alex.bjorklund@verona.fi) erityisesti henkilöveroilmoitustiimin osalta ja Samu Yliselä (+358 40 822 3438 / samu.ylisela@verona.fi) yritysveroilmoitustiimin osalta.

Näin rekrytointi etenee

Hakemusten läpikäynti

Käymme jatkuvasti hakemuksia läpi ja kutsumme sinut mahdollisesti jo hakuaikana haastatteluun.

Ensihaastattelu

Haluamme tutustua sinuun paremmin. Keskustellaan toiveista, tavoitteista ja siitä, mitä voisimme sinulle tarjota.

Kompetenssipohjainen haastattelu

Tapaat yhden Business Leadereistämme, joka vastaa parhaiten osaamistasi. Haastattelun aikana esität ennakkoon valmistelemasi työnäytteen ja käymme syventävän haastattelun.

Soveltuvuusarviointi

Henkilöarvioinnin ja kyvykkyystestien avulla varmistamme, että sovit hyvin työyhteisöömme.

Mahdollinen jatkohaastattelu

Tarvittaessa tapaamme vielä kerran ja keskustelemme yksityskohdista tarkemmin. Soveltuvuusarvioinnin henkilökohtainen purku.

Rekrytointipäätös

Keskustelemme mielellämme päätöksestämme ja olemme jokaiseen hakijaan yhteydessä joko puhelimitse tai sähköpostitse.