Uratarina: Helena Mustelin, Managing Consultant ja LOGE Solution Lead

Helena Mustelin toimii SaaS-virtuaalialustan, LOGEn, Solution Leadina ja Managing Consultant -roolissa Talent Vectialla. Hän auttaa yrityksiä navigoimaan digitalisaation ristiaallokossa ja löytämään innovatiivisia kasvumahdollisuuksia. Helena tuntee olonsa kotoisaksi tilanteissa, joissa teknologia, ihmiset ja liiketoiminta kohtaavat, ja hän työskenteleekin useimmiten juuri näitä elementtejä sisältävissä projekteissa.

Miksi tulit Talent Vectialle töihin?

Opiskellessani maisterivaiheessa Hankenissa osallistuin talentvectialaisten pitämille kursseille ja huomasin pian, että juuri ne kurssit olivat mielestäni niitä haastavimpia ja mielenkiintoisimpia. Kiinnostuin siitä, miten yritykset määrittelevät omat markkinansa ja miten ne hoitavat liiketoimintaansa kyseisellä markkinalla. Halusin päästä työskentelemään yhdessä asiakkaiden kanssa heti ensimmäisestä päivästä alkaen ja kokea samoja haasteita kuin kursseilla.

Miten vastuusi ovat kehittyneet Talent Vectialla?

Olen saanut enemmän ja enemmän vastuuta heti ensimmäisestä päivästä lähtien. Tulin Talent Vectialle Associate Consultantiksi vuonna 2015. Aluksi toimin projekteissa ja myynnissä avustajana ja sittemmin vetäjänä. SaaS-toiminnan vetäminen on myös uusi vastuualue, johon pääsin oltuani aktiivisesti mukana alustan kehitystyössä kaksi vuotta.

Miksi viihdyt täällä niin hyvin?

Pidän työstä, joka pitää minut jatkuvasti varpaillani ja vie pois mukavuusalueelta. Se on paras tapa kasvaa ja se sopii elämänfilosofiaani: “If you aren’t in over your head, how do you know how tall you are?”