Uratarina: Kalle Laine, Executive Consultant

Kalle Laine toimii johtavana konsulttina Talent Vectialla. Vastuualueena Kallella on moderni arvo- ja ratkaisumyynti sekä niiden kehittäminen asiakkaillemme.

Miksi tulit Talent Vectialle töihin?

Mietin eri konsultointiyrityksiä, koska olin aina halunnut auttaa ja ratkaista visaisia haasteita ja ongelmia. Talent Vectia tuntui sopivan lähestyttävältä ja samalla erittäin osaavalta sekä arvostetulta yritykseltä.

”Jatkuva oppiminen ja haasteelliset projektit pitävät mielen virkeänä ja energisenä”, Kalle kertoo.

Miten vastuusi ovat kehittyneet Talent Vectialla?

Aloitin konsulttina ja valmentajana tekemään hyvin erilaisia projekteja asiakkaille strategiasta, toimintamallien ja prosessien kehittämiseen. Se antoi hyvän pohjan oppimiselle ja kehittymiselle. Hyvin menneiden projektien, asiakastyytyväisyyden sekä henkilökohtaisen kehittymisen johdosta pääsin yrityksen nuorimpana asiakastyötä tekevänä konsulttina partneriksi yritykseemme. Toimin tällä hetkellä Executive Consultant -roolissa ja vastuullani on arvo- ja ratkaisumyynti.

Miksi viihdyt täällä niin hyvin?

Olen saanut tehdä mielenkiintoisia projekteja eri toimialojen yritysten kanssa 20 eri maassa ja oppinut asiakkailta sekä heidän toiminnastaan paljon. Jatkuva oppiminen ja haasteelliset projektit pitävät mielen virkeänä ja energisenä. Hienoa on saada auttaa yrityksiä ja ihmisiä löytämään oma potentiaali. Tässä työssä saa innostua, hämmentyä, auttaa ja tukea, kasvaa, onnistua, oppia, poisoppia, kehittyä, kokeilla ja uudistua.

Lue lisää uratarinoita →