Uratarina: Kari Fricke, Consultant

Kari Fricke on Consultant Talent Vectialla. Karin vastuualueisiin kuuluu strategiaprojekteja sekä monenlaisia sote-murrokseen liittyviä projekteja. Työnkuva on monipuolinen; useimmiten päivät koostuvat analyysien luomisesta ja visualisoinnista, workshopien valmistelusta ja asiakastapaamisista sekä tarjoustyöhön osallistumisesta.

Miksi tulit Talent Vectialle töihin?

Kun sain työtarjouksen Talent Vectialta, suurin syy sen hyväksymiseen olivat lämpö ja kunnioitus, joita koin rekrytointiprosessin aikana. Kommunikointi oli rehellistä ja aktiivista, mikä sai minut tuntemaan itseni tervetulleeksi. Yhteys tuntui aidosti molemminpuoliselta. Millään muulla yrityksellä ei ollut samaa vaikutusta minuun työnhakuni aikana.

”Olen saanut vapautta, vastuuta ja omistajuutta projekteissa ja minun luotetaan hoitavan oman osani”, Kari kertoo

Miten vastuusi ovat kehittyneet Talent Vectialla?

Talent Vectialla ollessani vastuuni ovat kasvaneet tasaisesti kyvykkyyksieni mukaan. Alkuaikoihin verrattuna minulla on nyt enemmän itsenäisyyttä ja olen vastuussa suuremmista projektien osista. Mitä tulee tarjoustyöskentelyyn, pääsen nykyisin tekemään jo kokonaisia ensimmäisiä luonnoksia yksittäisten osien sijaan.

Miksi viihdyt täällä niin hyvin?

Talent Vectialla ollessani olen päässyt työskentelemään mahtavien asiakkaiden kanssa ja päässyt ratkomaan kansallisen tason ongelmia. Olen saanut vapautta, vastuuta ja omistajuutta projekteissa ja minun luotetaan hoitavan oman osani.
Kaikkein tärkein syy ovat kuitenkin ihmiset. Työkaverini ovat uskomattomia ja tekevät jokaisesta työpäivästä ja projektista merkityksellisiä. Näiden ihmisten kanssa työ ei aina tunnu työltä, ja heidän tuellaan kaikki haasteet ovat voitettavissa.